IF Skjold: Bare det snart var januar!

IF Skjold: Bare det snart var januar!

29. november 2012 - kl. 10:20 - af

Skønt sæsonen lige er afsluttet i Skjold, er trænerteamet bag seniorholdene allerede langt i planlægningen af sæsonen 2013.

Asger Mortensen, formand i Skjold siger: ”Vi har nu et komplet trænerteam klar til den kommende sæson. Karsten Thomsen står også næste år i spidsen for vores store seniorgruppe, med bedste hold i Jyllandsserien. Vi har igen fem herre seniorhold med, når turneringen går i gang til foråret, samt to old-boys hold”.

Der er tre nye ”drenge i klassen”. Hans Ole Nødgaard er koblet på som assistenttræner til Jyllandsserien og Nicolaj Dorf overtager det ny oprykkede serie 2 hold. Begge kommer fra Skjolds ungdomsafdelingen og har tidligere trænet senior hold i en del år. Anders Thomsen prøver
træner gerningen af, for første gang, på det nyoprykkede serie 4 hold. Ellers er der ”genvalg” på alle øvrige pladser.

”Vi har et fantastisk trænerteam klar, der dækker alle hold fint ind, både sportsligt, men lige så vigtigt på det sociale plan”, slutter Asger Mortensen

Trænergruppe var forleden samlet, for at finpudse de sidste forberedelser til den kommende sæson, og meldingen er enslydende fra teamet: VI ER KLAR, vi ses til standerhejsning lørdag den 26. januar kl. 13.30.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold: Bare det snart var januar!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER