Centerbageriet i Frederikshavn er igen åbent

Centerbageriet i Frederikshavn er igen åbent

27. november 2012 - kl. 0:58 - af

Da forretningen til morgen igen åbnede efter ca. 14 dages lukning, var det atter Jette Larsson, der stod bag disken.

Der har tidligere været tale om, at det var bageren i Sindal, som skulle være interesseret i at overtage forretningerne, men de er ikke de nye ejer, fortæller Bettina Carlsen fra Ingeborgs bageri i Sindal.

Det siges, at en ny ”ejer” har banet vejen for en genåbning, men taler man med udlejer af lokalerne, kan han ikke se, at der er ændret et komma i udlejningskontrakten, hvilket jo burde være en naturlig ting, såfremt der ER en ny ejer.
Samtidig vil den ”nye” ejer, som skal stå for det økonomiske, ikke have sit navn frem, og vil ikke have noget med afdelingen i Sæby at gøre.

Nu er det så, man kan spørge sig selv: ”Er det den gamle historie, der gentager sig, og hvor mange gange, kan det få lov til at ske”?

Forsøger man at kontakte Jette Larsson på tlf. får man at vide, at samtalen p.t. ikke kan stilles videre.

11 kommentarer til “Centerbageriet i Frederikshavn er igen åbent” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

11 kommentarer til “Centerbageriet i Frederikshavn er igen åbent”

 • Frank andreasen

  og stadig ikke nogen af de ansatte som har fået deres løn som de har tilgode
  håber dælme stikket bliver trukket ud for dem en gang for alle

 • Mener godt nok, at det er ganske usmaligt, at en avis bringer en sådanne artikel med så mange gisninger og selv konklussioner uden overhovedet at have en mindste forestilling om, hvad der sker/er sket, men udelukkende “dømmer” virksomheden selv og får noget forfærdelige historier “ud og løbe”

 • Ansat i Centerbageriet

  Jeg synes, at dette indlæg af Henrik Christensen i Sæbý avis er ,ligesom R. Jacobsen refererer til, usmageligt! Jeg mener, at folk der ikke ved, hvad der har foregået førhen og nu, burde vente med at drage forhastede og forkerte konklusioner.

  Jeg var ansat som ung pige, og er nu genindsat, i Centerbageriet og har arbejdet i en miljømæssigt velfungerende bagerforretning i mere end 4 år nu. Der har aldrig været det mindste problem. Jeg har altid været en tilfreds medarbejder, og jeg har sjældent oplevet en utilfreds kunde. Der har derudover heller aldrig været klager om Jette Larsson, derimod har kunderne altid haft en smil på læben efter en god betjening eller en hurtig samtale over disken. Så jeg ser ingen grund til at tvivle på Jette Larsson, som var den gamle ejer og min chef.

  Og til sidst vil jeg sige, at denne artikel er sjusket arbejde fra journalisten Henrik Christensens side, da han ikke har fået sin “story straight”! Han burde have styr på sin fakta, som han tydeligvis ikke har, før han vælger at sætte sådanne en utilregnelig historie i trykken.

  Mvh. en trofast medarbejder!

 • Ja det er noget værre svineri, at folk bare kan lukke og snyde folk for løn og så bare åbne igen i et “nyt” navn. Håber også stikket bliver trukket en gang for alle. Jeg sætter i hvert fald ikke mine ben i sådan en bedrager butik igen…..

 • Tja så længe de laver godt brød og gode kager, kan sådan en gang gætværk ikke holde mig derfra…

  Har selv altid fået fin betjening og godt brød der fra, så hvad der foregår bag disken og med de ansatte… Tja, det behøver jeg vel ikke blande mig i? Der er nok så mange andre butikker med lign. problemer eller hvad nu?

  Men jaja skal man lege journalist er det nok farligt selv at opfinde/gætte på facts…

 • Jeg synes det er usmageligt, at man efter så kort tid åbner op igen og det er unser hvem der nu står som ejer af butikken denne gang.
  Det kan godt være man fik god betjening og at brødet var godt, men så længe de unge piger der var ansat sidst stadig kæmper med at få deres resterende løn så synes jeg det er grotesk. Tá og få styr på det der skyldes væk til de unge mennesker som gjorde jeres forretning til et dejligt sted at komme, inden i står smilende bag disken igen som om intet var sket !!!

 • B. S: jo jo er enig med dig i at folk skal have deres penge, men i sidste ende kommer det jo hverken dig eller mig ved…

 • Hahahaha…. “Ansat i Centerbageriet” – Det må og kan kun være Jette selv der skriver.

  Og ja, jeg kender også flere der har oplevet Jette’s lunefulde humør, og der passer på ingen måde på den beskrivelse.

  Fakta er, og har været i flere år: Bagere er bare nogle svin overfor deres ansatte.
  De kan ikke finde ud af de mest almindelige regler for ansættelsesforhold.

  Og hvis du er genansat, har du så fået den løn de skylder dig, inden du startede igen?
  Hvad med en kontrakt? Det kan de heller ikke finde ud af.

  Og til René SG. > Er du totalt ligeglad med andres arbejdsforhold, bare det ikke går ud over dig selv? Du lyder som et typisk Krifa medlem.

 • “Ansat i Centerbageriet” , har du så fået din løn? Hvad med de stakkels trofaste ansatte der gjorde at jeg kom der, hvornår får de løn? Er det rimeligt at de ikke kan betale husleje, at de må bruge deres surt opsparede penge for bare at få mad på bordet? FØJ i skulle skamme jer. Men i er jo bare fulde af løgn, se bare skiltet i vinduet, “lukket pga. ombygning” løgn og latin.
  Jeg kunne nu godt finde nogle utilfredse kunder men det er nu mest ledelsen de er utilfredse med.

 • Frank Andreasen

  Fy for f….. Siger jeg bare at lave sådan en svinestreg og så stå og sige man holdet uendeligt meget af sine ansatte !!!
  Kan fortælle at det ikke kun er løn som de mangler men også feriepenge,pension, tillæg mm og man (Jette) har en tendens til at glemme arbejdstiderne så de ansatte før de har set sig om har arbejdet 5-6 timer for meget uden at få noget for det

  Det firma skal bare lukkes NU så de kan få deres penge hvilket ikke kan lade sig gør før Jette er konkurs
  Så de er ikke gået konkurs og har ikke fået ny ejer

  Og til jer som er startet igen fy fo f….. Nogle skruebrækkere jeg kan kun håbe i bliver de næste Jette tager røven på

 • Jeg er mildest talt skuffet.

  Vi er mange, som har gjort rigtig meget for den butik og hjulpet hver gang der var brug for det. Nu står vi så her, alle sammen, uden løn. Fair nok, hvis de ikke har pengene og lukkede butikken, og så var det det. Men HVIS det stadig er den samme ejer, hvilket jeg ikke ved, for vi får heller ikke noget af vide, så synes jeg virkelig det er, at skide på os ansatte.

  Vi er nogen der har husleje og andre faste udgifter, der skal betales. Og december er heller ikke ligefrem en billig måned, så nu er det specielt ikke sjovt, at stå uden en krone på lommen.

  Jeg synes, at ejerne har været meget egoistiske i denne situation, og det er så åbenbart takken man får for, at knokle i deres butik.. Øv…

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Centerbageriet i Frederikshavn er igen åbent' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER