Byrådsmedlem Bjarne Kvist: Selvforskyldt??

Byrådsmedlem Bjarne Kvist: Selvforskyldt??

27. november 2012 - kl. 10:53 - af

Jeg stiller til enhver tid op til en konstruktiv debat om hvad som helst, som vedrører vores kommune og dens fremtid, men vel og mærke kun hvis debatten foregår på et sagligt og ikke mindst et ærligt niveau!

Begge dele er åbenlyst ukendte begreber for Paul Rode Andersen, som i sit efterhånden maniske had mod enhver socialdemokrat, som tillader sig at have en anden holdning end ham selv, ikke ser sig for god til at benytte sig af manipulerede og i stigende grad direkte usande påstande.

Gang på gang kan man i netaviser og andre medier læse Paul Rode gentage sine påstande om, at socialdemokraterne ikke mødte op til budgetforhandlingerne, hvilket er direkte løgn, at socialdemokraterne udvandrede fra møde i Børne- og Unge udvalget, hvilket aldrig er sket og aldrig vil ske, o.s.v. o.s.v. En endeløs række af påstande som er grebet ud af den blå luft, og som ikke bliver mere sande fordi Paul Rode gentager dem i en uendelighed!

Paul Rode mener, de socialdemokratiske vælgere må være frustrerede. Mon dog ikke SFs vælgere i endnu højere grad føler sig frustrerede over at opleve et lokalt SF som totalt og i enhver henseende har valgt at underlægge sig Dansk Folkeparti, Konservative og Venstre og i stedet for at føre politik til gavn for vores kommune, bruger al sin energi på at forhindre nogen form for indflydelse til mindretallet i byrådet?

Er lokalpolitik virkelig blevet så nedrig, beskidt og hadsk, at personangreb og direkte løgnagtige påstande skal være en del af hverdagen?

Jeg håber det bestemt ikke og vil kraftigt opfordre Paul Rode Andersen til, i stedet for uforsonlige angreb, fremover at bruge sit krudt på, sammen med os, at arbejde for bedre forhold for de skoler, institutioner og klubber hvis interesser han som formand er sat til at varetage, i stedet for at modarbejde og håne os når vi søger indflydelse og når vi udtrykker bekymring og modstand mod massive besparelser på klubområdet, når vi ønsker konsekvenserne af de foreslåede besparelser beskrevet og når vi ønsker en demokratisk høringsproces gennemført hos de berørte.

Jeg er overbevist om, at borgerne i vores kommune i den grad længes efter et konstruktivt og samarbejdende byråd, og jeg kan garantere for, at vi er rigtig mange folkevalgte der gør det samme!

Med venlig hilsen

Bjarne Kvist

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byrådsmedlem Bjarne Kvist: Selvforskyldt??' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER