Masser af mennesker på Torvet trods skidt vejr

Masser af mennesker på Torvet trods skidt vejr

26. november 2012 - kl. 8:17 - af

Til tonerne af ”Nu tændes tusind julelys” gjorde Musikkorps Sæby, iført nissetøj, deres til at skabe en hyggelig julestemning på Torvet, da byens flotte og næsten nye juleudsmykning og det meget smukke juletræ skulle tændes.

Vorherre var knap så venlig stemt, og havde sendt en hård vind og regn i lange baner ned over byen, som kl. 15 næsten var uddød, bortset fra Musikkorpset, som troligt trodsede regn og blæst, og gav en dejlig koncert på Torvet.

Men hvem frygter vejret, ”ungerne” gjorde ikke, og så måtte forældre og bedsteforældre jo bare følge med, og da klokken nærmede sig 16, begyndte der så småt at komme liv i byen.

Julemanden var på plads i Julemandens Hus, Bamse og Bine fik afsat masser af peppernødder, der var halvbløde af den megen regn, og da Frederikshavn Brandvæsen begyndte at hejse stigen til tops ved byens store, smukke juletræ, var der da også godt med folk på Torvet.

Præcis kl. 16.02 blev byens juleudsmykning tændt, da Frederikshavn Brandvæsen satte stigen til tops ved juletræet og med et tryk på en knap, blev Sæby forvandlet til et hav af lys og julehjerter.

Byens forretninger havde ikke mange kunder, det satte vejret en stopper for. Men med den flotte og hyggelige stemning der nu er i byen, kan kun vejret holde folk hjemme, og det var da også, hvad der skete, efter at alle lysene var tændt, da valfartede folk væk fra Torvet, for at komme hjem i varmen.

Handelsstandsforeningen ser dog positivt på årets julehandel, og glæder sig til fredag, hvor der er Christmas by Night.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masser af mennesker på Torvet trods skidt vejr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER