Julebazaren i Pindborggade er åben

Julebazaren i Pindborggade er åben

22. november 2012 - kl. 11:14 - af

Sidste års succes med julebazar i Pindborggade gentages – med flere åbningsdage.

Nu har du mulighed for at opleve et hus med en helt særlig atmosfære og en intens julestemning.  Det smukke gamle hus fra 1777 i Pindborggade 1F er pyntet op og fyldt med dekorationer, julepynt og masser af gode gaveideer.

Her er tændte stearinlys, blid musik, smuk udsigt til åen kaffe på kanden og god plads i de hvide chesterfieldsofaer med til at gøre et besøg i julebazaren til et pusterum i indkøbsræset.

”Et besøg i julebazaren skal ikke kun handle om gode juleindkøb, men også om hygge, inspiration og oplevelse”, siger indehaveren Birgitte Reinhold Jakobsen.

Til hverdag driver Birgitte kun forretning via nettet, hvor hun i webshoppen www.houseofemmich.dk sælger eksklusiv brugskunst, gaver og boligtilbehør. Men omkring højtiderne er det nærliggende at lade det idylliske hus med have direkte ned åen, danne ramme om denne utraditionelle, men populære forretningstype.

”Sidste år havde jeg kun åbent i julebazaen i 2½ dag sidste år, men jeg kunne tydeligt mærke at der var interesse for mere”, fortæller Birgitte, som også oplevede stor succes med at arrangere forårsbazar og kunstudstilling i påsken 2012.

I år holder julebazaren åbent alle weekender frem til og med den 22. december fra kl. 11 – 17 samt fra 16 – 22 fredag den 30. november.

Er man en gruppe – f.eks. veninder eller kolleger –  er man også meget velkomne til at ringe til Birgitte på 70237002 og aftale en jule-hygge-shoppe-aften.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julebazaren i Pindborggade er åben' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER