Kommunens hjerteprojekt tager i biografen….

Kommunens hjerteprojekt tager i biografen….

22. november 2012 - kl. 14:57 - af

Projekt Parat til Hjertestart, som fortsætter i hele Frederikshavn Kommune frem til efteråret 2013, går nu også i biografen.

Projektet udleverer i forbindelse med tilbud om undervisning i livgivende hjerte-lunge-redning læringssæt i form af en oppustelig dukke m.v. Samtidig er det vigtigt for projektet at få tilbagemeldinger om, i hvilket omfang læringssættene anvendes sidenhen, så der sideløbende kan indsamles de nødvendige data til dokumentation for forløbet. Uden data kan resultaterne ikke komme Frederikshavn Kommune og andre yderområder til gode.

– For at belønne de mange frivillige, som viser interesse for projektet, og som er parat til at hjælpe med udbredelsen af hjerte-lunge-redning, har vi besluttet, at vi fra nu af og hver måned frem vil trække lod om 2 biografbilletter blandt alle, der har meldt tilbage til projektet, hvor mange personer, der er undervist på netop deres læringsdukke, forklarer projektleder Jyta Popik. Hun understreger, at resultaterne af de indsamlede data bruges til at udvikle og prioritere indsatser, der kan få flere til at overleve et hjertestop til gavn for alle!

Den første vinder, som har vundet en tur i biografen, er Mette Holmstoel, som har været på kurset sammen med kolleger fra Skagen Turist. Forleden overrakte projektfrivillig Kai Pedersen og Rie Voetmann præmien til den overraskede vinder. En ny vinder trækkes igen om en måned.

Ud fra devisen ”Dine hænder kan redde liv – kan du?” er det målet at øge chancerne for at overleve et hjertestop ved, at så mange borgere som muligt i Frederikshavn Kommune bliver uddannet i ”Parat til hjertestart”. Projektet er et samarbejde mellem Hjerteforeningen, Trygfonden, Region Nordjylland og Frederikshavn Kommune. Det startede den 1. april i år og løber frem til oktober 2013. Yderligere oplysninger om projektet kan fås hos Jyta Popik, Karen P. Andersen eller Jane B. Andersen tlf. 20495510 eller via www.parattilhjertestart.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunens hjerteprojekt tager i biografen....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger