Nu skal der firmanavn eller logo på gulpladebiler

Nu skal der firmanavn eller logo på gulpladebiler

16. november 2012 - kl. 12:49 - af

Som en del af kampen mod omfattende organiseret sort arbejde skal biler på gule plader fra 1. januar være forsynet med synligt firmanavn eller logo, oplyser Skat.

Reglerne gælder for biler på ikke over 4 tons (totalvægt), som er på gule plader.

Bilerne skal være forsynet med virksomhedens navn eller logo samt CVR-nummer.

Oplysningerne skal fremgå af både højre og venstre side af bilen, og skal være synlige, letlæselige og i en farve, der klart afviger fra bilens farve. Det vil også sige, at virksomhedens navn og virksomhedens CVR-nummer skal stå på en sådan måde, at der ikke sker en sammenblanding eller forvirring af de to oplysninger.

Oplysningerne må ikke stå på skilte, der kan tages af og på.

Bogstaver og tal skal være mindst tre cm høje. Det gælder både, når du skal skrive din virksomheds navn og CVR-nummer, og er din bil over 3,5 tons, skal din virksomheds navn dog stå med 10 cm høje bogstaver. CVR-nummeret skal også her stå med mindst tre cm høje bogstaver og tal.

Hvis dit virksomhedslogo entydigt identificerer din virksomhed, må du godt benytte logoet i stedet for virksomhedens navn. Det kan fx være, hvis din virksomheds navn indgår i logoet.

3 kommentarer til “Nu skal der firmanavn eller logo på gulpladebiler” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Nu skal der firmanavn eller logo på gulpladebiler”

  • Dybt Godnat

  • C.Christoffersen

    Joh. Men det er der nu så meget der er nu om dage. Bare ta´solcelleafgifter, måske også afgiften på alt fastbrændsel. Man kunne blive ved og ved. Alt bliver vendt og drejet. Glæder mig til der bliver folketingsvalg igen. Dermed ikke sagt at det bliver bedre.

  • hvis du har et firma med ren mel i posen er det vel ligemeget. og har du betalt moms af bilen skal du vel ikke have det på .

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu skal der firmanavn eller logo på gulpladebiler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER