3 modne kvinder har hjerte for Lyngså

3 modne kvinder har hjerte for Lyngså

15. november 2012 - kl. 10:06 - af

De er kvinder, de er i den modne alder, de har mand og børn, og nu tager de sagen i egen hånd, efter de har erfaret, der ikke kommer nogen hjertestarter til Lyngså.

For ganske nylig blev der afholdt 3 kurser om hjertestart af en times varighed på Værestedet i Lyngså. Hver 5. Lyngså-borger havde valgt at bruge en time på dette kursus, og det vidner om borgernes vished, når de nu engang har valgt at bo lidt uden for civilisationen, mener kvinderne.

De 3 kvinder, Lene Nørgaard, Britta Siewertsen og Mette Hardam, mener opbakningen var så fin, at de nu vil prøve at skaffe en hjertestarter til byen.

Denne lille trepersoners arbejdsgruppe har alene det formål at samle penge ind, så der kan købes en hjertestarter til byen. Et sådant apparat ligger i et prisleje på mellem kr. 10 – 20.000 –.

Foreløbig er der udsendt breve til byens virksomheder og borgere, og her appelleres til at støtte op om projektet.

Næste punkt på programmet er et motionsløb, hvor man frit kan vælge mellem 3 km – 5,4 km og 10 km. Starten finder sted fra naturlegepladsen på Toften, og målet er Værestedet, i den modsatte ende af byen. Løbet finder sted søndag 25. november 13.30, hvor der er fælles opvarmning, og pris for deltagelsen er kr. 25 -.

Når alle er kommet i mål, er der uddeling af små præmier på Værestedet, hvor der også er opstillet små salgsboder, og vigtigst af alt er der lagt op hyggeligt samvær. Til boderne er man velkommen til at donere gaver, der så vil blive solgt til fordel for formålet.

Har du hjerte for Lyngså, er motionsløbet lige noget for hele familien. Det er frivilligt, om man vil løbe eller gå, og er man ikke til lange ruter, så opfordres til at tage mor under armen, ungerne ved hånden og hunden i snor, og se at komme ud og styrke hjertet i den friske efterårsluft.

Små som store bidrag til formålet modtages med tak, og beløb kan overføres til Nordjyske Bank på kontonummer 7420 – 1124836 eller Dronninglund Sparekasse på kontonummer 9044 – 1357522.

Ved overførsel skal man huske at meddele, hvem man er.

Skulle der blive penge til overs fra indsamlingen, vil disse blive overført til Lyngså Borgerforening, der skal stå, for den løbende drift af hjertestarteren.

De 3 kvinder kan kontaktes på mobilnumrene 51 20 39 88 – 29 89 94 65 – 30 12 92 10 eller på mailadressen hardam@mail.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '3 modne kvinder har hjerte for Lyngså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER