Fodbold: Voerså IF serie 4 vinder af kr. 10.000.-

Fodbold: Voerså IF serie 4 vinder af kr. 10.000.-

7. november 2012 - kl. 0:33 - af

Voerså er sammen med Flauenskjold rykket op i serie 3, og det blev konstateret allerede i næstsidste runde af turneringen. I årets sidste kamp mødte Voerså og Dybvad hinanden, og resultatet blev 0 – 0. Voerså-holdet er dermed gået ubesejret gennem turneringen.

Efter indberetninger af kampene i hele Jylland fra serie 1 til serie 6 meddelte Jysk Boldspil Union, der i daglig tale går under navnet JBU, at Voerså-holdet var vinder af unionens præmie på kr. 10.000 -.

Præmien er vundet på grund af Voerså-holdet, er det hold i hele Jylland, der har sluppet mindst mål ind pr. kamp – nemlig 0,42.

Pengene er øremærket til et træningsophold i Tilst, som Voerså IF tager stilling til senere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodbold: Voerså IF serie 4 vinder af kr. 10.000.-' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER