Fodbold: Skjolds 2. hold i serie 2 næste sæson

Fodbold: Skjolds 2. hold i serie 2 næste sæson

5. november 2012 - kl. 0:04 - af

For første gang i klubbens historie er Skjolds 2. hold nu at finde i serie 2, efter et oprykningsdrama af de helt store. Oprykningen blev sikret efter en 2-0 sejr over Ulsted i den sidste og afgørende kamp.

Inden kampen var Ulsted 3 point foran Skjold, og samtidig var de bedre indbyrdes via en 2-0 sejr i Sæby i det første opgør. Derfor var det ikke nok med blot en sejr – den skulle minimum være på 2 mål. Kampen udviklede sig til et sandt drama mellem de to hold. Længe så det ud til, at Ulsted ville trække det længste strå i forhold til oprykningen. Således viste måltavlen stadig 0-0 efter 87 minutter. I det 88. minut kom Skjold foran 1-0 på et hovedstød af Allan Nielsen. Kort efter havde Skjold igen bolden over stregen, men målet blev annuleret for frispark til målmanden. Vi skulle helt hen i det 95. spilminut for at finde afgørelsen på oprykningsdysten. Mathias “Hørby” Madsen gjorde det til 2-0, og oprykningen var nu på Skjolds banehalvdel. Kort efter fløjtede dommeren kampen af – og jubelen kunne bryde løs. En helt vanvittig afslutning på kampen – men 2-0 sejren var en realitet, og dermed oprykning til serie 2!

Der skal ikke herske tvivl om, at det er en utrolig flot præstation af Tim, Leif og alle spillerne på serie 3-holdet. Derfor skal der også lyde et stort tillykke med oprykningen! Dermed har den bredde-mæssige del af seniorafdelingen i Skjold endnu engang vist sig som en stor succes. Tidligere på efteråret rykkede Skjolds hold i serie 5 suverænt op i serie 4. Dermed vil Skjold til foråret være repræsenteret i JS2, serie 2, serie 4 og 2 hold i serie 6. Derudover råder klubben også over Vendsyssels bedste old-boys hold, samt et grand-old-boys hold.

Skjolds JS-hold sluttede også sæsonen af lørdag eftermiddag, da holdet i en ubetydelig kamp måtte se sig slået på hjemmebane af Vejgaard med 3-0. I kampen var der debut til både Søren Lambertsen og blot 16-årige Thomas Pallesen. Allerede inden kampen var det afgjort, at JS til foråret skal spille i JS2, hvor holdet skal spille for at undgå nedrykning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodbold: Skjolds 2. hold i serie 2 næste sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger