Stor opbakning til sparekassefusion…

Stor opbakning til sparekassefusion…

1. november 2012 - kl. 11:00 - af

Generalforsamlingen i Sparekassen Hvetbo A/S vedtog onsdag aften med stort flertal fusionen med Sparekassen Vendsyssel. Vendsyssels repræsentantskab havde tirsdag ligeledes godkendt fusionen med stort flertal.

Fusionen blev vedtaget med 90 % af stemmerne, og 98 % af den på generalforsamlingen repræsenterede aktiekapital.

Fusionen er imidlertid ikke en realitet fra torsdag morgen, da NASDAQ OMX har stillet krav om, at aktierne skal kunne handles i en kort periode efter fusionens vedtagelse. Aktierne vil derfor kunne handles til om med tirsdag den 6. november 2012. Det forventes, at NASDAQ OMX sletter sparekassen fra notering onsdag den 7. november 2012, og at Finanstilsynet giver endelige tilladelse til fusionen således, at fusionen har realitet fra torsdag den 8. november 2012.

Bestyrelsesformand, Christian Hem, udtaler:

”Vi er glade for at kunne konstatere, at der har været massiv opbakning til fusionen, og vi har i sparekassen også fået mange positive tilkendegivelser fra kunder og aktionærer på, at det netop er Sparekassen Vendsyssel, som vi har valgt som fusionspartner.

Det har været en lang og besværlig proces, hvor mange myndigheder og instanser har skulle høres og give deres godkendelse, så vi er glade for, at vi er kommet i mål efter en myndighedsproces der har varet mere end 2½ måned”.

Også i Sparekassen Vendsyssel er der glæde over, at fusionen gik glat igennem både repræsentantskab og generalforsamling. Direktør Vagn Hansen udtaler:

”Vi byder alle Sparekassen Hvetbos kunder og aktionærer velkommen i Sparekassen Vendsyssel. Det er glædeligt, at kun få af Hvetbos aktionærer har valgt at sælge deres aktier forud for ombytningen, og at stort set alle de hidtidige aktionærer således gerne vil være garanter i Sparekassen Vendsyssel. Fusionen er med til at konsolidere os som Vendsyssels førende pengeinstitut”.

De af aktionærerne i Hvetbo, der har deres aktier i depot i en af de to sparekasser vil i løbet af november få deres aktier ombyttet med garantkapital. De aktionærer der har aktier i depot i andre pengeinstitutter, og særligt de aktionærer, der har valgt ikke at være navnenoteret kan grundet særlige regler for Værdipapircentralen først forvente at modtage garantkapital i løbet af december 2012.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor opbakning til sparekassefusion...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER