Fodbold: Voerså IF og Flauenskjold i serie 3

Fodbold: Voerså IF og Flauenskjold i serie 3

29. oktober 2012 - kl. 12:31 - af

Herresenior-fodboldspillerne fra Voerså IF og Flauenskjold er klar til at tørne ud i serie 3 til foråret.

Holdene spillede søndag eftermiddag på Voerså Stadion, og de to hold delte point efter at have spillet 0 – 0. I foråret spillede holdene også uafgjort nemlig 2 – 2.

Begge hold er oprykkere til serie 3, og oprykningen blev allerede sikret om lørdagen, hvor konkurrenterne fra Dybvad måtte nøjes med uafgjort mod Hjørring. Det betød, at både Voerså og Flauenskjold kunne nå at blive nr. 1 i kredsen, men intet er endnu ikke afgjort, da der resterer endnu en kamp næste weekend.

I Voerså var der en hel del chancer til begge hold, men det lykkedes ikke for nogen af holdene at få bolden puttet i kassen. Kampen blev spillet i et livligt tempo, og de 215 tilskuere fik en medrivende eftermiddag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodbold: Voerså IF og Flauenskjold i serie 3' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER