Skjold på fantastisk fodboldtur til Italien

Skjold på fantastisk fodboldtur til Italien

21. oktober 2012 - kl. 1:42 - af

87 Skjold spillere og 14 ledere er vel hjemme efter en god tur til Veronello Cup i Italien.

Både sportslig og socialt var det en fin tur. U17 drengene var i finalen, hvor det blev til sølv, efter straffespark konkurrence. Der måtte hele otte spark til før vinderen blev fundet. Mange gode kampe og fine resultater fra alle holdene, er nok overskriften på det sportslige.

Formanden for IF Skjold Sæby Asger Mortensen siger:
”Der skal lyde en stor tak til hele ledergruppen, for en fantastisk tur. Skulle der uddeles medaljer for dette, blev disse af guld.
Det er et ganske stort ansvar, vi påtager os, når vi sender en så stor gruppe af unge spillere til udlandet og giver dem alle disse gode oplevelser med i bagagen resten af livet. Disse ture kunne ikke lade sig gøre, hvis ikke vi har disse engagerede ledere med. Vi tager ofte ledernes engagement for givet ude i foreningerne, men bør af og til stoppe op og kigge ud af bakspejlet og ankerkende deres store engagement. Kæmpe ros og tak for en god tur”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold på fantastisk fodboldtur til Italien ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER