Sæby Nærkøb skal sælges ellers lukker butikken

Sæby Nærkøb skal sælges ellers lukker butikken

18. oktober 2012 - kl. 15:49 - af

Pr. 1. december ophører Sæby Nærkøb, Frederikshavnsvej 23 såfremt der ikke er nogen, der har mod og lyst til at overtage.

Forretningen, som ligger lige over for Sæby Søbad, er en solid forretning med et fint regnskab, og flere har da også vist interesse for at overtage, men her står banken i vejen.

Casper Vilhelm Petersen, som er forretningens indehaver fortæller: ”Jeg overtog forretningen i 2008, og det har været dejligt med al den kontakt til både fastboende og turister, men nu er tiden kommet, hvor jeg gerne vil være far på fuld tid. Der skal lægges meget arbejde i sådan en forretning, med lange åbningstider, regnskab og disponering, så derfor har jeg valgt en anden levevej pr. 1. december”.

Casper er gift og har 3 børn, et hold tvillinger på lige knap et år og en datter på næsten 10 år, så det er svært at være hjemmefra så mange timer. Derfor har han nu valgt at sælge og har da også et nyt job pr. 1. december. Her skal han ”sælge”, som han selv siger servicere kunderne, da forretningerne jo som regel selv trækker de varer de skal bruge, men der skal jo et besøg til engang imellem, for at følge op på varelager m.v.

På disken ved bagerbrød kan du derfor allerede i dag se en seddel, der fortæller at Casper har valgt et andet job, og derfor har sat forretningen til salg.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Nærkøb skal sælges ellers lukker butikken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger