Skjolds U-15 piger blev puljevindere

Skjolds U-15 piger blev puljevindere

12. oktober 2012 - kl. 0:41 - af

Tirsdag aften blev IF Skjold Sæbys U-15 piger puljevinder. Titlen blev sikret med en 2-1 sejr i efterårssæsonens sidste kamp, topopgøret på udebane mod ØVI/TTB, som førte puljen inden dagens kamp på bedre indbyrdes regnskab.

Skjold pigerne havde revanche til gode, da kampen i Sæby blev tabt 1-0, så det var 14 opsatte piger der tog til Østervrå.

Kampen blev lige så tæt, som resultatet viser. Skjold kom foran 2-0 i 1. halvleg på 2 mål af Sara Madsen.

Stillingen holdt til pausen, men da der var spillet et kvarter af 2. halvleg fik ØVI/TTB reduceret til 2-1. Resten af kampen pressede ØVI/TTB hårdt, men et godt kæmpende Skjold mandskab klarede ærterne og forsvarede føringen til sidste fløjt.

Holdet til aftenens opgør bestod af: Luna Mølgaard, Sara Madsen, Malene Trangeled, Julie Rosenfeldt, Siw Bechmann, Anne Farum, Sabina Bruun, Emma Madsen, Signe Fabricius, Patricia Gadekær, Helene Andersen, Emma Østergaard, Maria Johansen og Mie Værnhøj.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjolds U-15 piger blev puljevindere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER