Skjold blev straffet dobbelt på hjemmebane

Skjold blev straffet dobbelt på hjemmebane

1. oktober 2012 - kl. 11:33 - af

Med sædvanligt dansk efterårsvejr blev søndagens hjemmekamp i Jyllandsserien mellem IF Skjold og Hjørring, lige så tæt et opgør, som man kunne forvente, med to hold som inden opgøret var placeret i top 5.
Hjørring var bedst inden dagens opgør, og sådan var det desværre også efter de 90 minutter på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Skjold kom bedst fra start og havde da også mest held i sprøjten de første 25 minutter, hvilket også resulterede i halvlegens eneste scoring, som tilfaldt Skjold, der herefter mistede overtaget og dermed styringen i kampen, dog uden den udmøntede sig i scoringer indenfor de første 45 minutter.

I anden halvleg var der flere chancer i begge ender, men Skjold kunne dog takke en velspillende målmand for, at der ikke tidligt i halvlegen kom scoringer på tavlen. Hjørring spillede fortsat hurtigt og klogt, hvilket resulterede i en scoring midt i halvlegen, som var helt fortjent.

Det lykkedes også Skjold at komme til enkelte chancer, men den fornødne skarphed og lidt held manglede i afslutningerne, så det tætteste de kom en scoring var et skud på overliggeren. Det til trods for at Hjørrings målmand midt i halvlegen måtte indkassere en advarsel og dermed 10 minutters pause, efter en grov takling lige udenfor feltet. Denne overtals situation blev slet ikke udnyttet og de få chancer det gav, udløste ikke de store problemer for reserve målmanden hos Hjørring.

Sidst i halvlegen fik Hjørring flere og flere muligheder for endnu en scoring, men at et tvivlsomt straffe fem minutter før tid skulle afgøre det, havde ingen hvis kunnet forestille sig, men sådan gik det desværre, og Hjørring kunne forlade Sparekassen Vendsyssel Arene med en 2-1 sejr I bagagen.

Det bringer nu IF Skjold på en træls 5. plads inden næste kamp, som er på udebane mod topholdet fra Lindholm, der ligger på en førsteplads i Jyllandsserien.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold blev straffet dobbelt på hjemmebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger