Nordisk mytologi i Mariehuset på onsdag

Nordisk mytologi i Mariehuset på onsdag

29. september 2012 - kl. 9:20 - af

Jens Pind Jørgensen har desværre meldt afbud til næste uges sogneaften i Mariehuset.
Men i stedet kommer forh. rektor Per Thomsen, Frederikshavn, og fortæller om vore forfædres religion i før-kristen tid.

Han vil lægge hovedvægt på asatroen og trække perspektiver helt op til vor tids asatroende. Interessant bliver det at høre om de religiøse strømninger, som var i vikingetiden og endnu længere tilbage, og som
vi kan læse om i de gamle sagaer.

Selv om det er tusind år siden, så har danskerne aldrig glemt deres forfædres religiøse verdensopfattelse, og i perioder har man haft en næsten lidenskabelig interesse for de gamle guder i Valhalla. NFS Grundtvig kan nævnes som én åndsperson, der fik meget inspiration fra den nordiske mytologis spændende fortællinger.

Kom og bliv inspireret af Per Thomsen på onsdag den 3. oktober kl. 19.30 i Mariehuset.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordisk mytologi i Mariehuset på onsdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER