Kanon dag med Karen Marie Lillelund

Kanon dag med Karen Marie Lillelund

25. september 2012 - kl. 0:12 - af

Alle brugerne og de frivillige var rigtig glade for det foredrag, som Karen Marie Lillelund var så flink at holde ganske gratis for caféprojektet for kræftramte, tirsdag den 18. september.

”En rigtig positiv dag hvor lattermusklerne blev rigelig rørt. Tror det var bedre end træningen. Nej, men det var bare så dejligt”, fortæller Birthe Bodil Jensen, som er en af de frivillige og medarrangør af foredraget.

Der blev holdt foredrag om stress og om at huske humoren i dagligdagen. Om at læse overskrifter “forkert”, det kan der komme meget sjov ud af. F.eks. har Karen Marie Lillelund en kollega, der læste i en lokalavis: ”Mand faret vild i jolle” ok! hvor meget kan man fare vild der? Det blev der også en del grinen af. Selv i sorgens stund var Karen Marie Lillelund i stand til at finde humoren. Ved sin mors begravelse, da de var ved at køre kisten væk, kom en dame løbende og sagde: ”Nej, hvor er jeg ked af, jeg kom for sent, jeg ville så gerne have været med”. Der var så mange sjove ting, men vi kan stærkt anbefale, at gå til de foredrag Karen Marie Lillelund holder. Man bliver bare i så godt humør”, siger Birthe.
Karen Marie Lillelund bemærkede også, hvor stor en vilje der var blandt tilhørerne for at komme videre efter en kræftsygdom.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kanon dag med Karen Marie Lillelund' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER