Sly Design & Lifestyle starter flytteudsalg i weekenden

Sly Design & Lifestyle starter flytteudsalg i weekenden

20. september 2012 - kl. 7:41 - af

Sly Design & Lifestyle “En anderledes møbelbutik” er desværre pga. sygdom, nødt til at omstrukturere fremtid og forretning totalt. Dette betyder, at de fra på fredag den 21. september starter “flytteudsalg”, og det vil helt klart kunne betale sig at komme forbi, hvis man står og mangler nogle skønne møbler, men også “ting og sager” har de gode tilbud på.

De holder åbent fredage, lørdage og søndage indtil videre.

Sly Design & Lifestyle lukker ikke, og vil fortsat være at finde bl.a. via deres hjemmeside www.Falto-Lifestyle.dk , hvor man bl.a. kan følge, hvad der videre kommer til at foregå i firmaet, men også skabe kontakt såfremt man ønsker at se, høre om, el. evt. bestille nogle af deres produkter. Bl.a. vil de fortsat have eneforhandlingen af det unikke ergonomiske stolekoncept FALTO.

I denne sammenhæng vil Tonni og Susanne gerne sige en stor tak for en masse dejlig opbakning fra nær og fjern, og på forhåbentlig gensyn hen ad vejen. ”Det er med stort vemod, at vi forlader Pakhuset her i Sæby, skønnere omgivelser kan en forretning vist ikke have”, siger Susanne Lunch Donvild.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sly Design & Lifestyle starter flytteudsalg i weekenden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER