Ulla Verner nomineret til lederpris

Ulla Verner nomineret til lederpris

12. september 2012 - kl. 1:07 - af

COK, Kommunaldirektørforeningen og de faglige organisationer har kåret ni nominerede til Den Kommunale Lederpris 2012. Ulla Verner er blandt de nominerede i kategorien “bedste kommunale fag- eller afdelingsleder”, sponsoreret af BDO.

Ulla Verner er leder af Handicapafdelingen i Frederikshavn Kommune i en stilling, hun netop er tiltrådt.

Hun kommer fra en stilling som afdelingsleder af Projektafdelingen, og det er medarbejderne i Projektafdelingen, der har indstillet Ulla til Lederprisen, som de præsenterede for hende på hendes sidste arbejdsdag.

Da Ulla tiltrådte stillingen som leder i Projektafdelingen, var der netop vedtaget en ny finanslov, som betød, at der skulle findes besparelser for mange millioner og fyres medarbejdere. I indstillingen fremhæver medarbejderne, at Ulla formåede at holde begge ben på jorden i en meget svær og kaotisk proces. Hun fik skabt rammer, der betød, at medarbejderne kunne holde fokus på at yde den bedst mulige indsats til gavn for borgerne.

For Ulla er det det sociale arbejde, der står i centrum, og som hun brænder for. Hun har stået i spidsen for udviklingen af ’Topvirk’, som er en socialøkonomisk virksomhed, der skaber beskæftigelse til personer på ledighedsydelse og som har et tæt samarbejde med Frederikhavn Kommune.

Ulla er uddannet socialrådgiver og har i løbet af sin lederkarriere haft fokus på stadig videreuddannelse. Det har resulteret i en Diplomlederuddannelse og en Master i Ledelse som hun afslutter næste år.

Ulla Verner nomineres for at have et innovativt fokus på, hvordan man kan fortsætte med at skabe kvalitet med mindre budgetter og færre medarbejdere og samtidig holde fast i de menneskelige værdier.

De tre vindere kåres ved et arrangement den 7. november 2012.

Se Ullas profil på http://lederprisen.dk/2012/ulla-verner/
Se øvrige nominerede på www.cok.dk/lederprisen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ulla Verner nomineret til lederpris' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger