Nordjyske Bank lukker filial i Asaa

2. september 2012 - kl. 12:45 - af

I den forgangne uge har Nordjyske Bank udsendt brev til deres kunder om filialens lukning. Her i fortæller de, at de vil lave større rådgivningsfilialer og derfor har valgt at lukke filialen i Asaa pr. 1. december 2012 og flytte til Dronninglund.

”En række af vore produkter er blevet mere komplekse, og efterspørgslen efter individuel rådgivning er stigende. Derfor er der behov for større rådgivningsfilialer. Der til kommer, at langt hovedparten af vore kunder i dag benytter dankort og netbank til de daglige bankforretninger. Det har den konsekvens, at langt færre har behov for at foretage fysiske ind- og udbetalinger i vores filial. Som følge deraf, har vi valgt at lukke vores filial i Asaa.

Sidste åbningsdag vil være den 31. november. Det vil fortsat være muligt at bruge vores pengeautomat i Asaa.

Fra den 3. december kan vi træffes i afdelingen i Dronninglund, hvor vi ser frem til et fortsat godt samarbejde”, fortæller Eva Birk Thygesen fra Nordjyske Bank.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyske Bank lukker filial i Asaa' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER