Judo: Guld og Bronze ved Nordiske Veteran Mesterskaber

Judo: Guld og Bronze ved Nordiske Veteran Mesterskaber

1. september 2012 - kl. 9:33 - af

Sæby og Hjørring judo deltog lørdag den 25. september ved de Nordiske Veteran Mesterskaber, med 3 judokæmpere: Kenneth Pedersen(Hjørring), Benny Jensen(Sæby) og Carsten Nedergaard(Sæby/Hjørring). Mesterskabet blev holdt i Skurup ved Malmø, der var i alt 100 deltagere. I Judo kan man deltage ved Veteran stævner når man er over 30 år.

Kenneth Pedersen vandt i 73-81 kg klassen bronze efter nogle gode og tætte kampe. I Kenneth pulje endte det med at flere kæmper havde vundet lige mange kampe og derfor blev Guld, sølv og bronze afgjort ud fra antal point opnået i de indbyrdes opgør. Kenneth træner til daglig i Hjørring Judoklub.

Carsten Nedergaard vandt i 81-90 kg klassen bronze. Da der var 9 deltager i den klasse blev det afgjort via knockout kampe. Carsten vandt over Anders Karlson(Sverige) i finalen. Carsten er judoinstruktør i både Sæby og Hjørring, hvor han også deltager aktivt i træningen. www.saeby-judo.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Judo: Guld og Bronze ved Nordiske Veteran Mesterskaber ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER