Stort kompetencecenter står nu klar i Frederikshavn

Stort kompetencecenter står nu klar i Frederikshavn

29. august 2012 - kl. 10:57 - af

Nordjyllands største advokatfirma HjulmandKaptain samler nu de nordøstjyske aktiviteter i Frederikshavn. Det sker for at imødegå de stigende krav til viden og specialisering i branchen.

HjulmandKaptain har netop afsluttet en større investering i udvidelsen af sit kontor på Havnepladsen i Frederikshavn. Nordjyllands største advokatfirma har igennem nogle år arbejdet på at samle sine aktiviteter i større kompetencecentre, der kan håndtere de stadigt stigende krav til specialisering, som advokatbranchen oplever:

– Specialisering er nøgleordet for vores branche og har været det i flere år. Lovgivningen bliver mere og mere kompliceret – ikke bare i Danmark, men også i EU. Samtidig søger mange af vores kunder til fjerne markeder, og vi skal hele tiden være på vidensmæssig forkant med de ydelser, som kunderne efterspørger i fremtiden, forklarer advokat og partner Erling Mortensen.

Strategien om at samle mere viden på færre adresser betyder samtidig lukning af HjulmandKaptains kontor i Vestergade i Sæby. Tiden er ifølge Erling Mortensen løbet fra de små kontorer med få advokater, der skal kunne det hele:

– Vi kan ikke længere tilbyde en dækkende service til vores kunder fra kontoret i Sæby. Mange af de opgaver, vi får i Sæby, bliver allerede løst af specialister i Frederikshavn, og derfor giver det bedst mening at forlade kontoret i Sæby og samle ressourcerne i Frederikshavn. Det tager vi nu konsekvensen af, selvom vores hjerte stadig banker for Sæby, fortsætter han.

Erling Mortensen henviser med sidstnævnte til, at det var i Sæby, at det første af HjulmandKaptains kontorer startede. Virksomhedens historie går under andre navne og personer helt tilbage til 1876, og på et tidspunkt sad ikke færre end 35-40 mand på kontoret i Sæby. Sæbynitten Hans Jørgen Kaptain, der har lagt navn til den ene halvdel af virksomhedens nuværende navn, er stadig en del af HjulmandKaptain, og flere andre af de markante partnere er også sæbynitter, f.eks. Anker Laden-Andersen, Karsten Madsen og Erling Mortensen:

– Selvom vi nu får vores daglige gang i Frederikshavn, så vil kunderne ikke opleve den store forskel. Vi er fortsat mange, der bor i Sæby, og som naturligvis vil bevare vores tilknytning til byen og de gode kunder, vi har her, bemærker Erling Mortensen videre.

De nye kvadratmeter i Frederikshavn er allerede ved at blive taget i brug og er ifølge direktør Anders Thorup fra hovedkontoret i Aalborg sidste led i den flerårige strategiske omstrukturering:

– Sammensmeltningen af kontorerne i Frederikshavn og Sæby var sidste skridt, og nu har vi de rigtige fremtidssikrede kompetencer og faciliteter, som vi skal have, på adresserne i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg og Aarhus, siger direktør Anders Thorup afsluttende.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort kompetencecenter står nu klar i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger