Red Barnet mangler dig til Landsindsamlingen!

Red Barnet mangler dig til Landsindsamlingen!

24. august 2012 - kl. 9:30 - af

Tag din mor, far, veninde eller gode ven med ud at samle ind til Red Barnets Landsindsamlingen søndag den 2/9.

Stor succes i Sæby ved sidste års indsamling – og en hyggelig dag for deltagerne
Sidste år deltog rigtig mange børn, forældre, bedsteforældre og gode venner fra Sæby og omegn i Landsindsamlingen.  Tina Christensen, der er lokal koordinator for Red Barnets Landsindsamling i Sæby håber på endnu flere indsamlere i år. ”Hver år kommer der flere og flere indsamlere til. Sidste år var vi i alt næsten 50 indsamlere og der blev indsamlet 39.600 kr. i Sæby og omegn, hvilket er det største beløb Red Barnets nogensinde har indsamlet i Sæby! For det beløb kan 60 børn gå i skole i et år eller der kan købes skolematerialer som bøger, hæfter, penne, tasker til mere end 200 børn.

Der mangler stadigvæk indsamlere
”Men vi har stadigvæk ruter, der ikke er dækket ind, og vi håber på, at endnu flere i år, vil med ud og samle ind,” fortsætter Tina, som selv deltager sammen med Manden Jens og deres datter Sille.

I år samles der ind til Bangladesh, hvor 40 % af befolkningen lever under fattigdomsgrænsen. Pengene fra landsindsamlingen går til de 7,4 mio. børnearbejdere, der p.t. ikke får skolegang pga. børnearbejde. Børn arbejder op til 12 timer om dagen i stedet for at gå i skole.

4 piger på 15 år fra Sæby Skole gik sammen og dækkede på den måde to ruter i Sæby Syd og midtbyen.

”Der er lang vej fra vores børns hverdag her i Sæby til den hverdag børn i Bangladesh oplever. Derfor håber jeg, at rigtig mange børn, forældre, gode venner og bedsteforældre fra Sæby vil bruge 2-3 timer af deres søndag den 2. september, for at hjælpe børnene med at komme i skole og med at få bedre forhold i Bangladesh, ” opfordrer Tina.

Mange lokale bakker op
For at skaffe indsamlere har Sæby Svømmehal givet fribilletter, Svends Pizza har bidraget med gavekort til pizzaer, Hedebo Camping har givet fribilletter til minigolf og Stena Line har doneret minicruises til Oslo. Desuden har Rema1000 bidraget med frugt til indsamlerne på dagen.

Tilmeld dig på www.redbarnet.dk, eller ring til Red Barnet på 80 24 25 26. Du kan også møde op den 2. september på Sæby Turistkontor (flyttet til Algade i den gamle politistation) kl. 10.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Red Barnet mangler dig til Landsindsamlingen!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER