Fra agurketid til grilltid hos spejderne

Fra agurketid til grilltid hos spejderne

24. august 2012 - kl. 9:20 - af

Sommeren lakker mod enden og agurketiden er ved at være slut. Det betyder også, at vi er kommet til den tid på året, hvor spejderne fra Sæbygaard Gruppen indfører grilltid. Så lørdag den 25. august fra klokken 11-13 inviterer spejderne byens borgere på en grillpølse samt en snak med nogle af de lokale politikere.

I Sæby samler spejderne aviser ind 6 gange om året og til indsamlingen i august er det efterhånden blevet en tradition, at vi griller sammen med nogle af vores lokale politikere. Arrangementet er Sæbygaard Gruppens måde at vise politikerne hvad vi laver til sådan en indsamling samt sige tak til byens borgere, som støtter op om vores arbejde ved at gemme aviserne til os. På pladsen kan man med stor sandsynlighed møde Borgmester Lars Møller, Birgit Hansen, Hanne Bøgsted, Peter Nielsen, Brian Pedersen, Jens Porsborg, Carsten Sørensen og John Christensen.

Har man lyst til at komme ned og se hvordan en indsamling foregår, snakke med en af de folkevalgte og samtidig få en ”ristet med det hele”, kan man kigge forbi p-pladsen på Munkevang fra klokken 11-13. Vi håber der kommer lige så mange som sidste år, hvor der i hele tidsrummet var gæster på pladsen. Prisen for sådan en “spejderplatte” er den samme som i de sidste 10 år – et bundt aviser.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fra agurketid til grilltid hos spejderne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger