IF Skjold tabte aftenens kamp mod Lindholm IF

IF Skjold tabte aftenens kamp mod Lindholm IF

23. august 2012 - kl. 10:31 - af

Efter to svære kampe mod henholdsvis Ffi og HI, var der til aftenens kamp mod Lindholm troen på, at det nu var tid til efterårssæsonens første sejr i Jyllandsserien.
Det startede også ganske fantastisk og efter bare 45 sekunders spil opstod der foran Lindholms mål en kæmpe chance til Skjold, som desværre ikke blev udnyttet.

Den slags situationer opstod der flere af gennem hele første halvleg, og troen på en sejr var virkelig til stede. Skjold kæmpede for målene, men ind kom bolden ikke, før det man kunne frygte desværre skete.
Gennem det meste af første halvleg havde Skjold godt styr på modstanderen, men i overtiden før pausefløjt gik det alligevel galt for hjemmeholdet, der måtte gå til pause bagud 1-0.

Anden halvleg var dårlig kommet rigtigt i gang før den var gal igen. I det 5 minut lykkedes det endnu engang Lindholms nummer 7 at overliste Stefan Henriksen i Skjolds mål, og nu stod der så 2-0 på måltavlen. Dermed var troen på en sejr pludselig langt væk, men bedst som man havde fornemmelsen af, at det nok bare var sådan, tog Jens Lorentzen chancen lige udenfor feltet, og sparkede Skjold tilbage i opgøret med en scoring helt oppe i krogen, uden chance for modstandernes keeper.

Det gav fornyet håb hos hjemmeholdet, der dog i store perioder i kampen manglede tempo og skarphed som i tidligere opgør. Så midt i anden halvleg lykkedes det endnu engang modstanderne at overliste
hjemmeholdet og dermed bringe sig foran 3-1. Så da dommeren fløjtede af efter to minutters overtid måtte IF Skjold konstaterer, at det heller ikke var i dag sejren kom i hus. Lindholm IF kunne rejse hjem
med en sejr på 3-1.

Skjolds Dennis Poulsen fik inden dagens kamp overrakt blomster, da han i fredags spillede sin førsteholdskamp nummer 300, TILLYKKE!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold tabte aftenens kamp mod Lindholm IF' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER