Billetsalg til årets Tyrolerfest skydes i gang

Billetsalg til årets Tyrolerfest skydes i gang

23. august 2012 - kl. 1:10 - af

Søndag den 26. august fra kl. 14 – 16 sælges der billetter til Syvsten IF´s årlige Tyrolerfest, som løber af stablen lørdag den 3. november.  Billetsalget sker i Syvstenhallen, hvor klubben på søndag har 2 hjemmekampe i fodbold.

Tyrolerfesten er den 3. i rækken, og vi har allerede fået forespørgsler på arrangementet. Nogle har ønsket at reservere billetter for at sikre sig adgang til festen.

Konceptet med spisning, festlig optræden af Sæby Tyrolerorkester og DJ, der supplerer med fornøjelig musik har vist sig at være et hit. Der synges med, skåles og danses og Syvsten IF kan garantere en glad aften.

Sæby Tyrolerorkester satte Lanternens Gårdhave på den anden ende først i august måned. Folk fik rørt både ben-, sang- og lattermuskler. De forstår at skabe stemning. Vil du opleve Sæby Tyrolerorkester for fuld udblæsning i en festlig udsmykket hal, og god tyrolerinspireret mad, så må du have en billet til dette arrangement. Så mød op i Syvstenhallen på søndag

Resterende billetter sælges efterfølgende i Syvstenhallens Cafeteria, hos CLICK i Sæby eller ved henvendelse til Inge på 2145 1823.

Syvsten IF ser frem til en forrygende fest i hallen med masser af festglade gæster.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Billetsalg til årets Tyrolerfest skydes i gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER