All That Djazz sluttede festen for i år

All That Djazz sluttede festen for i år

20. august 2012 - kl. 12:27 - af

Lanternens gård var lørdag fyldt til bristepunktet, ikke at der som sådan er noget nyt i det, men denne lørdag var nu alligevel lidt speciel. Det var nemlig denne sommers sidste arrangement I gården, 9 gange har der I alt været musik lørdag formiddag og som altid den sidste gang, var der ekstra mange mennesker og  ekstra tryk på musikken.

Hele 45 minutters ekstra musik blev det til, og slutteligt var det en glad Michael Kristensen, der takkede det trofaste publikum for opbakningen gennem hele sæsonen.

”Det har som altid været fantastisk og vi glæder os allerede til næste år, men nu trænger jeg til at slappe af sammen med familien efter en lang og god sommer”, sagde Michael.

Til sidst opfordrede han Burholt og Co. der igen i år lukkede sæsonen, til at give yderligere 3-4 ekstra numre, hvilket det også blev til inden den sidste strofe blev spillet, til stående bifald fra hele forsamlingen.

Vejret kan de fleste sikkert huske, uanset om man var til jazz eller andre steder, for den sidste snært af godt sommervejr prægede dagen efter en nat, hvor man tænkte åh nej ikke mere vand, men godt blev det, og derfor var koncerten I gården også en af de få i år uden overdækning.

Helt præcist kunne Michael Kristensen fra Lanternen oplyse at 7 ud af 9 arrangementer havde krævet overdækningen i år. Så en god investering må man sige det har været, da han for få år tilbage valgte at lave en løsning, der kunne tilgodese musik og publikum i både godt og skidt vejr med en fleksibel overdækning af gården.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'All That Djazz sluttede festen for i år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER