Indstil sygehusafdeling til Patienternes Pris

Indstil sygehusafdeling til Patienternes Pris

19. august 2012 - kl. 8:28 - af

Patienterne Pris er blevet en tradition. Den skal nu uddeles for tredje år i træk. I 2011 var de glade modtagere Tværfagligt Smertecenter, i 2010 var det Skagen Gigt- og Rygcenter, og nu er en ny indstillingsrunde i gang.

Patienter og pårørende kan indstille, hvem der skal modtage Patienternes Pris i 2012. Der kan indstilles hele året, men der kommer flest i perioden lige op til 1. oktober, hvor indstillingerne bliver vurderet.

Glade for prisen
Patienternes talerør, Sundhedsbrugerrådet, er ansvarlig for uddelingen af prisen:

– Vi kan mærke, at både patienter, pårørende og afdelingerne er glade for prisen. For patienter og pårørende er det en god måde, at rose og sige tak for en god behandling. Og for afdelingen, er bare det at blive foreslået til prisen en anerkendelse i sig selv. . Vi er glade for samtlige indstillinger, for vi mener, at de gode historier kan være med til at skabe endnu større tilfredshed på sygehusafdelingerne, siger Henning Olsen, formand for Sundhedsbrugerrådet.

Prisen blev stiftet i 2010 netop med det formål at give de mange tilfredse patienter mulighed for at udtrykke deres tilfredshed.

– Sidste år kom der 204 indstillinger fordelt på 82 afdelinger, og vi håber da, at endnu flere hører om prisen og har lyst til indstille en afdeling i år. Det er en god motivationsfaktor for at fortsætte og udvikle det gode arbejde, der bliver gjort på sygehusene, siger Henning Olsen, formand for Sundhedsbrugerrådet.

Godt initiativ
Vinderne i 2011 synes, at det er et rigtig godt initiativ, at Sundhedsbrugerrådet hvert år uddeler Patienternes Pris:

– Vi er meget glade for og stolte af at have modtaget prisen, og vi har fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra patienterne. De siger, at vi fortjener det. Og vi tager den gerne igen, siger Anders Schou Olesen, leder af Tværfagligt Smertecenter.

Patienter kan indstille en sygehusafdeling på www.patienternespris.rn.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indstil sygehusafdeling til Patienternes Pris' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER