Skjold og FfI delte point i efterårspremieren

Skjold og FfI delte point i efterårspremieren

14. august 2012 - kl. 8:24 - af

Sparekassen Vendsyssel Arena i Sæby lagde i lørdags græs til et dramatisk lokalopgør mellem de to nabobyer. Inden kampen blev der desuden afviklet Rasmus Klump-cup, ligesom AaB’s sportsdirektør Lynge Jacobsen lagde vejen forbi til et talkshow.

Opgøret mellem Skjold og FfI havde alt: 4 mål, en scoring på straffespark, 5 gule kort, 1 rødt kort, hårde nærkampe og flotte detaljer. Således var de godt 500 tilskuere på Spar V Arena godt underholdt kampen igennem.

Det var hjemmeholdet som startede kampen bedst. Som første halvleg skred frem fik holdet bedre og bedre fat. Tættest på en føring var Skjold midt i 1 halvleg, da Tobias Overlade sparkede bolden på overliggeren. Herefter kom FfI bedre med i kampen, og det var nu dem der var i teten. En advarsel efter 35 minutter til Skjold blev afgørende. I undertalsperioden måtte Skjold konstatere, at FfI’erne kynisk udnyttede to personlige fejl, og således kunne gå til pause foran 2-0.

Fra 2. halvlegs start viste Skjold-spillerne, at de forsat troede på, at kampen kunne vendes. Og efter bare 2 minutter kom den første forløsning. Efter opspil i venstre-siden endte bolden hos Patrick Nødgaard i feltet, som udplacerede FfI-keeperen. Herefter havde hjemmeholdet sin bedste periode i kampen. Kombinationerne flød bedre, og der var kommet mere tempo i spillet. Efter godt en time fik holdet en gylden mulighed for at komme tilbage i kampen. FfI’s venstre back hev således Jakob Kristensen omkuld i feltet. Dommeren fløjtede promte straffespark, og FfI-spilleren måtte gå tidligt i bad. Sparket fra 11-meter pletten blev sikkert omsat af Jens Lorenzen, og Skjold var nu for alvor tilbage i kampen. I perioden efter udligningen var Skjold på et tidspunkt 3 mand i overtal, men desværre manglede skarpheden i de afgørende situationer. Et godt pres i resten af kampen resulterede desværre ikke i den afgørende scoring. Dermed endte det dramatiske lokalopgør med 2-2.

Næste kamp for Skjolds Jyllandsserie-hold er på fredag, hvor turen går til Hjørring. Her er der kampstart 18.45.
Næste hjemmekamp er onsdag den 22. august, hvor Lindhold IF kommer på besøg på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold og FfI delte point i efterårspremieren ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER