Fest og farver på jollehavnen i Voerså…

Fest og farver på jollehavnen i Voerså…

13. august 2012 - kl. 0:10 - af

Både børn og voksne hyggede sig i det gode vejr.


Rammerne kunne ikke være bedre, da Voerså Borgerforening afholdt årets Børnefest og Kræmmermarked på jollehavnen. Vejret viste sig fra sin absolutte bedste side, og det lokkede adskillige børn og voksne samt lokale og turister, ud i den friske havluft.

Hestevognskørsel med et par shetlandsponyer, benyttede flere sig af, alt imens Hjallerup Modelflyveklub gav en flot opvisning med både jager- og rutefly samt helikoptere.

Frederikshavns Kommunes bogbus havde masser af besøg, og her gjorde flere bogsamlere gode handler til absolut favorable priser.

Børnenes skattejagt, i den store sandkasse, er hvert år et stort hit. 58 små legoklodser lå gemt i sandet, og så var det bare med at komme i gang. Hver gang der dukkede en legoklods op af sandet, udløstes en lille præmie til den heldige.

I kæledyrskonkurrencen var det to katte, der delte førstepræmien. Amalie Rosendal med ”Delle” og Magnus Rom Christensen med ”Kitti” fik hver et flot diplom og hver sin præmie.

Øretæver blev der også delt ud denne herlige sommersøndag. Bokseklubben Pugilist fra Frederikshavn stillede op med 4 boksere, boksering, hjelme og handsker under ledelse af de to tidligere og nu aldrende boksere Preben Arvidsen, der er formand for klubben, og bestyrelsesmedlem Niels Henrik Pedersen. Bokserne viste hvordan, der trænes til dagligt, men publikum blev ikke snydt for rigtig boksning, hvor der blev bokset igennem, og det var helt tydeligt, det tærede på de unge bokseres kræfter, der efter kampene nød et svalende bad i havnens klubhus.

Nogle lokale drenge fik også lyst til at prøve, og blev iklædt hjelme og handsker, men under kyndig ledelse af Preben Arvidsen. Boksestilen var ikke helt ren, men der blev gået til makronerne og brugt en del kræfter.

På pladsen svigtede kræmmerne lidt i år, men dem der var mødt var godt tilfreds og solgte godt ud af varerne.

Krible Krable bassinerne er hvert år et stort hit for børnene. Børnene får her lov til at føle og mærke småkravlet, som tidlig morgen er indfanget i det lave vand udenfor havnen. Her er både krabber, småfisk, søstjerner, snegle, sandorm, igler samt en masse andet småkravl, som opholder sig i vandet.

Og så er der lige hoppepuden og legepladsen. Begge dele virker som magneter på børnene og var besat hele dagen. Forældrene havde af samme grund en ”næsten” fridag, og flere benyttede lejligheden til at nyde kaffe, øl, vand, te, kage, is og pølser i teltet eller pandekager i boden udenfor samt støtte borgerforeningens tombola med masser af flotte sponserede præmier.

Voerså Borgerforenings formand, Rigmor Sørensen, var godt tilfreds med både underholdning, besøgstal og omsætning. Dog indrømmede hun, at hun godt kunne mærke, hun havde været i sving hele dagen og et par dage i forvejen sammen med andre bestyrelsesmedlemmer og diverse hjælpere. Formandens dåbsattest fik for hendes vedkommende skylden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fest og farver på jollehavnen i Voerså...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER