Praktikpladser er en mangelvare i Nordjylland

Praktikpladser er en mangelvare i Nordjylland

10. august 2012 - kl. 2:16 - af

Over 1200 nordjyske unge står netop nu og mangler en praktikplads. Det viser nye tal fra Undervisningsministeriet, skriver P4Nord.

Butiksområdet og bygge- og anlægsbranchen er de områder der er hårdest ramt, og alene på butiksområdet er der 30 procent færre praktikpladser, sammenlignet med tidligere år.

Inden for bygge- og anlægsområdet står 260 unge og mangler en praktikplads. Kim Knudsen der er uddannelseschef på Construction College Aalborg, anerkender at det er en udfordring, men han er alligevel optimistisk.

”Der er en bedring på byggeriområdet, og vi kan se, at antallet af indgåede uddannelsesaftaler er kraftigt stigende og har været det inden for de sidste års tid”, og Kim Knudsen tror på, at det er en udvikling, der fortsætter.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Praktikpladser er en mangelvare i Nordjylland' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER