Hyggelig lille forretning i Jernbanegade i Dybvad

Hyggelig lille forretning i Jernbanegade i Dybvad

6. august 2012 - kl. 9:59 - af

SaebyAvis.dk har besøgt Inger Marianne Hansen, der er indehaver af Boutique IM i Dybvad.

Marianne startede med Friendtex tøj, hvor hun tog ud til party om aftenen, ved siden af sit daværende fuldtidsarbejde, men der gik ikke ret lang tid, så havde hun indrettet en lille butik i privaten, hvor hun også afholdte aftenparties. Forretningen i privaten havde hun i 2 år, men så besluttede hun, at skulle det være, så skulle det være nu.

Inger har i mange år gået med en drøm om at starte som selvstændig, og det blev grundstenen til butikken, som ligger midt i Dybvad by på Jernbanegade.

Inger Marianne er lige blevet 50 år, hun er gift med Henning Hansen, de bor i Dybvad, og tilsammen har de 7 børn, hvoraf de 2 stadig bor hjemme.

Inger Marianne fortæller: ”Jeg startede med Friendtex tøj, hvor jeg tog ud til parties om aftenen, ved siden af mit daværende fuldtidsarbejde. Der gik ikke ret lang tid, så havde jeg indrettet en lille butik i privaten, hvor jeg også afholdte aftenparties. Forretningen i privaten havde jeg i 2 år, og så besluttede jeg, at nu skulle det være. Jeg har i mange år gået med en drøm om at starte som selvstændig. Det blev grundstenen til butikken, som ligger midt i Dybvad by på Jernbanegade”.

En hyggelig og anderledes tøjbutik, med nærvær og hjælpsomhed, og hvor kunden skal føle sig i centrum.

”I løbet af året arrangerer jeg modeshows, og jeg har aftenarrangementer med mine værtinder. Det kan være arrangementer med tøj eller makeup. For ud over Friendtex forhandler jeg også Liva, Deluca, M-Fashionwear og Gozzip, som dækker str. 38 – 56. Ligeledes er jeg også forhandler af Aloe Vera Produkter, som også er at finde i butikken”.

I forretningen er der også indrettet en systue, så hvis man skal have et par bukser lagt op eller en ny lynlås sat i, ja så klarer de også det. Og det endda til meget rimelige priser.

Du kan følge Inger Marianne på Facebook: www.facebook.com/boutique-im

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggelig lille forretning i Jernbanegade i Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER