14-årig dreng gik amok og måtte i håndjern

14-årig dreng gik amok og måtte i håndjern

30. juli 2012 - kl. 10:53 - af

Søndag nat kl. ca. to måtte politiet lægge en kun 14-årig dreng i håndjern. Drengen var så beruset, at han gik helt amok på Lodsgade i Asaa, og en kammerat måtte tilkalde politiet. Da politiet ankom forsøgte han at stikke af, men blev dog fastholdt.

”Det er meget usædvanligt, at vi må lægge så ungt et menneske i håndjern, men det blev vi simpelthen nødt til, fordi han gik så meget amok”, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Jørgensen til TV2/Nord.

Drengen blev efterfølgende sat ind i patruljevognen, hvor han flere gange slog hovedet ind i ruden og spyttede så meget, at bilen efterfølgende måtte rengøres.

Den 14-årige bliver nu afhørt i Frederikshavn sammen med forældrene og de sociale myndigheder, men på grund af drengens lave alder, er det usandsynligt, at han bliver sigtet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '14-årig dreng gik amok og måtte i håndjern' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER