Jason fik latteren op i femte gear…

Jason fik latteren op i femte gear…

26. juli 2012 - kl. 9:13 - af

Mere end 500 mennesker var mødt op på Ørnedalsbanen, for at høre Jason Watt fortælle om sit liv som sportsmand og privatperson før og efter ulykken. Det blev en uforglemmelig aften på mange måder, og der var ikke langt fra smil til latter, da Jason beskrev sig selv som lidt af en bandit som ung.

Men der blev også talt seriøst, da Jason fortalte om sin tilværelse, og om de mange nye udfordringer efter ulykken. En tilhører fortæller bl.a. at man burde skamme sig, når man hører Jasons foredrag. Alle de dage man brokker sig, og synes alt er surt, samtidig med at man ikke kan finde ud af at værdsætte det man har. Noget til eftertanke og noget man så tit glemmer igen. Prøv at huske det og sæt pris på livet, som det er.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jason fik latteren op i femte gear...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger