Café-koncert med prisvindende sangskriver

Café-koncert med prisvindende sangskriver

24. juli 2012 - kl. 13:00 - af

Lørdag den 28. juli kl. 14.00 afholder Sæby Turistbureau i samarbejde med ”Café Retssalen” koncert.

Det sker i forbindelse med indvielsen af den nye caféscene i ”For Retfærdigheden” og på smukkeste vis, når Rikke Mølbæk Thomsen indtager scenen med sin guitar, intense stemme og flotte sange.

Rikke Mølbæk har netop i juni vundet titlen som månedens sangskriver med sangen ”I never did anything but loving you”.  Den landsdækkende, præstigefyldte konkurrence for sangskrivere er udskrevet af Akustikken.dk med et fornemt dommerpanel bestående af Michael Falch, Lars Lilholt, Laura Moe, Poul Krebs, Astrid Elbek og Poul Martin Bonde.

Dommerpanelet skriver i sin indstilling blandt andet:

”En catchy sang leveret med en intensitet, der holder lytteren fanget”!
(Du kan høre Rikkes sang
her.)
www.akustikken.dk/sangskriver

”Vi er utrolig stolte over at kunne præsentere Rikke Mølbæk for Sæbys sommergæster. Hun er ikke blot en vidunderlig sangskriver, men også en skøn sanger, som forstår at formidle sine sange med en sjælden, gribende intensitet”, fortæller turistchef Inger Grund Petersen. ”Vi giver her sommergæsterne en ganske særlig oplevelse midt i det gamle Sæby på Caféen ved Turistbureauet, hvor gæsterne strømmer ud og ind hele dagen. Det er noget af det, vi har glædet os til at kunne på det nye turistbureau”, fortsætter turistchefen.  ”Og da vi er så heldige, at have Rikke Mølbæk ansat på Sæby Turistbureau lå det lige for, at hun skulle lave koncert på den hyggelige café i huset, hvor man samtidig kan få sig en kop kaffe og et stykke kage”.

Rikke har valgt at sætte et program sammen, hvor hun med sin guitar laver et mix af kendte sange, skrevet af andre, og sine egne sange, som hun selv beskriver som en blanding af pop og indie med soulens inderlighed.

”Alle er velkomne til lørdagens første café-koncert, hvor vi lover en fin, intim stemning med en dejlig sanger over en god kop kaffe”, slutter turistchefen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Café-koncert med prisvindende sangskriver ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER