Bluesmusik i <br>sommernatten

Bluesmusik i
sommernatten

23. juli 2012 - kl. 10:12 - af

Selv om sommertemperaturen ikke var alt for høj lørdag aften og nat, nød de godt hundrede deltagere bluesmusik i fulde drag på kropladsen ved åen i Voerså. Folk sad i teltet og vippede med tæer og trommede i bordene med fingrene til bluesmusik, der nok er noget af det ypperste, der optræder med dansk islæt.

H. P. Lange, Troels Jensen og Hugo Rasmussen formåede at få publikum i deres hule hånd lige fra starten, og efter hvert nummer var der stort bifald. Musikerne var veloplagt, og spillede alle de kendte numre samt amerikanske numre fra gademusikere, hvis musik ikke høres så meget i Danmark.

– Vi kunne godt have plads til flere i teltet, end de godt hundrede, der mødte op, fortæller formanden for Voerså Bluesklub Carsten Gade. Vi må nok tage til efterretning, at den slags arrangementer ikke skal ligge lige midt i sommerferien, men det må vi evaluere senere. Forhåbentligt bliver der et lille overskud til Voerså Byudvikling, der var medarrangør, slutter Carsten Gade.

Inden musikken gik i gang, blev den store grill tændt udenfor teltet, og publikum nød både grillmad, musik og dansen til ud på de små nattetimer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bluesmusik i
sommernatten'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER