Indbrud i IF Skjolds klubhus i nat

Indbrud i IF Skjolds klubhus i nat

17. juli 2012 - kl. 13:12 - af

I nat kl. 04.00 har der været uindbudte gæster i IF Skjolds klubhus. Man er kommet ind ved at opbryde en dør og et vindue.  Da der intet inventar var i klubhuset ud over et  5o” store Panasonic TV, valgte man at tage det med sig.

Café bestyrer i IF Skjold, Henning Bak, håber meget, der er nogen, der har set eller hørt noget, da man meget gerne vil have fjernsynet tilbage i klubhuset.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbrud i IF Skjolds klubhus i nat' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER