Endnu en weekend med god musik i byen

Endnu en weekend med god musik i byen

17. juli 2012 - kl. 11:45 - af

Lørdag den 21. juli spiller East Harbour Jazz Band i Lanternes gård. Bandet består af rutinerede og entusiastiske jazzveteraner fra Nordjylland. De spiller en glad svingende jazzmusik, hvis rødder i New Orleans- og Dixielandjazzen altid er tydelige.

På Torvet spiller Flemming Fiol. Han vil være velkendt af mange fra sin tid i Spillemændene og senere Big Joe Band, hvor hans karakteristiske violinspil og smittende humør har været stærkt medvirkende til disse to orkestres succes.

Når Flemming ta’r ud og spiller solo, er det sammen med hans “Japaner”. Det er en “sindsygsizer”, han hjemmefra har programmeret til at spille bas, trommer og klaver, ud fra devisen om at det er så kedeligt at være alene. Repertoiret spænder meget vidt: Populær rock/pop og countrynumre.

Lidt uden for Sæby kan man opleve bluesaften i teltet på Kropladsen i Voerså, med musik af H.P. Lange, Troels Jensen og Hugo Mortensen.

Søndag den 22. juli er det Jazzmen Four der spiller på Torvet i Sæby.

Husk: Markedet Smagsoplevelser og Kunsthåndværk, på Torvet både lørdag og søndag med 18 udstillere fra hele Nordjylland. Se mere information på www.saeby-handel.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endnu en weekend med god musik i byen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER