Havnefesten kom smukt fra land trods skidt vejr

Havnefesten kom smukt fra land trods skidt vejr

14. juli 2012 - kl. 10:29 - af

Årets havnefest i Sæby blev fredag eftermiddag skudt i gang med både musik og tale.

Det var Ibsen’s Kapel, der fra det gode skib ”Kaperen” truttede løjerne i gang klokken 16, og herefter var det formanden for havnefestudvalget Svend Hansen der bød velkommen til de godt 150 fremmødte.

Ibsen’s Kapel fortsatte musikken ved Havnekontoret, og der var for de sultne godt mad i teltet ført an af ”Mor Karen” fra Syvsten Kro, der serverede Svinemørbrad, som vor mor lavede den.

”Curly Light” sørgede for musikken i teltet og holdt folk på dansegulvet helt til lukketid klokken 01. På det tidspunkt var der så til gengæld ikke mange folk tilbage, dog kunne et par enkelte spottes til en ”hotter” inden hjemturen.

I dag, lørdag, fortsætter festen så på havnen. Og hvis metrologerne ellers holder lidt af det de lover, skulle der være basis for en god fest i rimeligt vejr, når det stopper med at regne over middag.

Masser af glad musik og spændende boder, der alle er et besøg værd.

Musikken er i dag en blanding af Irsk folkemusik og Jazz, inden De Lune Jyder sparker liv i teltet ved aftenstid. Festen lukker igen i aften i teltet klokken 01.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Havnefesten kom smukt fra land trods skidt vejr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER