Finanstidsskrift kårer bedste bank i Danmark

Finanstidsskrift kårer bedste bank i Danmark

12. juli 2012 - kl. 0:04 - af

Det internationale finanstidsskrift ”Euromoney” kårer Danske Bank som ”Bedste Bank i Danmark”.

Danske Bank indtager førstepladsen i den årlige brancheundersøgelse fra et af verdens førende finanstidsskrifter Euromoney.

Placeringen kommer blandt andet på baggrund af stemmesedler fra de øvrige konkurrenter på det danske bankmarked, som har vurderet hinanden i forhold til performance, kvaliteten af serviceydelser, innovation og fremdrift.

– Vi er meget stolte over at modtage prisen. At vores konkurrenter på hjemmemarkedet kårer os som Danmarks bedste bank er et bevis på det store engagement, som vi hver dag lægger i at stille kunderne stærkere, når de skal træffe beslutninger, der har indflydelse på deres økonomi . Det er også en anerkendelse af den udvikling, som vi sammen med kunderne har foretaget, i forhold til at være tilgængelige dér, hvor kunderne er, siger filialdirektør Else Steen, Danske Bank Sæby Afdeling.

Vi har altid åbent
Kundernes krav til tilgængelighed bliver større og større, og det er i dag muligt at ”gå i banken” hvor som helst og når som helst.

– Vi har altid åbent. Kunderne kan komme i kontakt med os på mange forskellige måder. Der er sket meget, siden Danske Bank som den første bank gav kunderne mulighed for at gå i banken med mobiltelefonen. Seneste skud på stammen er muligheden for at handle aktier i tabletbanken på iPad, siger Else Steen.

Udover at mødes med en rådgiver er det muligt at komme i banken via flere forskellige platforme – iPhone, iPad, Windows Phone, Android samt ved at ringe til Danske Direkte. Derudover er Danske Bank også tilgængelig på de sociale medier – Facebook og Twitter.

Også Bedst i Danmark til Private Banking
Så sent som i februar fik Danske Bank også Euromoney’s pris for Bedst i Danmark til Private Banking. 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Finanstidsskrift kårer bedste bank i Danmark' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER