Spar Nord forener take away og rådgivning

Spar Nord forener take away og rådgivning

11. juli 2012 - kl. 14:42 - af

Spar Nord tilbyder nu at levere privatøkonomisk rådgivning og aftensmad hjem til alle, der er interesseret i en gennemgang af husstandens økonomi. Initiativet skal bringe banken tættere på danskerne og medvirke til, at Spar Nord indfrier sin målsætning om at tiltrække 10.000 nye privatkunder hvert år.

Vækstambitioner og hård konkurrence om kunderne får nu Spar Nord til at lancere et hidtil uset take away-tilbud, der skal gøre bankrådgivning mere overkommelig og tilgængelig.

– Vi vil gerne fjerne så mange barrierer mellem de travle familier og banken som muligt, siger marketingchef i Spar Nord Enrico Kaarsberg.

– Derfor tilbyder vi nu at flytte mødet hjem til de familier, der er interesseret i at få gennemgået deres privatøkonomi. Og for at gøre det hele lidt nemmere i en hektisk hverdag, tilbyder vi også at tage aftensmaden med i form af en omgang pizza, fortsætter han.

Bankrelation skal nytænkes

Baggrunden for det usædvanlige initiativ er Spar Nords målsætning om at tiltrække 10.000 nye privatkunder til banken hvert år. Og hvis den målsætning skal indfries, er der ifølge Enrico Kaarsberg behov for at nytænke den klassiske relation kunde og bank imellem.

– Vi vil gerne gøre op med den traditionelt meget statiske og formelle relation til kunderne, hvor rådgivningen sker i banken på bestemte tidspunkter, uddyber Enrico Kaarsberg og fortsætter:

– Vi skal have meget mere nærvær, dynamik og uhøjtidelighed ind i vores måde at møde nye kunder på, og vores tilbud om at levere rådgivning og aftensmad til døren er endnu et lille skridt i den retning.

Scooter og pizza

For at gøre opmærksom på Spar Nords nye take away-tilbud turnerer flere af Spar Nords lokale banker lige nu rundt til torvedage og byfester med en Spar Nord-scooter læsset med pizzabakker og gode råd om privatøkonomi.

Det nye tilbud om rådgivning og pizza er indtil videre implementeret i 10 af Spar Nords i alt 68 lokale banker fordelt over hele landet.

– Vi oplever, at den her uformelle tilgang gør det mere indbydende for folk at gå i dialog med os. Der er rigtig mange, der gerne vil tale deres økonomi igennem, men de har svært ved at finde tid og lejlighed til at prioritere det. Og netop derfor lander vores tilbud om rådgivning og aftensmad på hjemmeadressen på et meget tørt sted, lyder det afsluttende fra Enrico Kaarsberg.

Om Spar Nord

Med mere end 250.000 kunder, cirka 1.400 medarbejdere og en egenkapital på 5,5 milliarder kroner er Spar Nord Koncernen blandt de største banker i Danmark. Siden 2002 har Spar Nord åbnet 18 nye lokale banker og tilkøbt ni filialer fra andre pengeinstitutter, og i dag har Spar Nord i alt 69 lokale banker fordelt over hele landet. Banken har gennem finanskrisen hvert år leveret trecifrede millionoverskud og landede i 2011 et overskud før skat på 345 millioner kroner.

Spar Nord ejes af mere end 110.000 aktionærer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spar Nord forener take away og rådgivning ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger