Fire mand reddet i land ud for kysten i Voerså

Fire mand reddet i land ud for kysten i Voerså

10. juli 2012 - kl. 11:07 - af

Først på aftenen, mandag, blev fire personer reddet i land efter at deres 25 fod store båd var gået på grund ud for Voerså.

Vagtchef ved Nordjyllands Politi, Karsten Kristensen oplyser til TV2nord.dk, at melding i første omgang lød på en drukneulykke, men det viste sig at være en grundstødning, og alle ombord var ved godt mod. Herefter kunne en større redningsaktion afblæses og de fire besætningsmedlemmer blev hentet ind af redningsbåden fra Sæby, hvor den grundstødte båd også blev bugseret i havn.

Det er endnu uvist hvorfor skibet gik på grund.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fire mand reddet i land ud for kysten i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER