Intim stemning og råhygge i Lanternens Gård

Intim stemning og råhygge i Lanternens Gård

6. juli 2012 - kl. 13:01 - af

Torsdag aften var sikkert af mange udnævnt til hjemmelig hygge og grill, men nogen havde valgt anderledes denne sidste sommeraften, i hvert fald i denne omgang efter vejrgudernes udsagn.

Allerede da butikkerne lukkede kl. 17.30, var der begyndende kø til Lanternens Gårdhave. Nogen gik forbi og så spørgende til, i mens andre rodede i tasker eller lommer efter deres adgang til en koncertoplevelse der igen i år var helt kanon.

Hvis man er til den slags musik Die Herren leverede, U2 numre, så var det en fed og intim oplevelse, publikum var vidne til denne fantastiske aften.

En veloplagt forsanger fik gæsterne helt frem til scenekanten, og ingen gik hans opmærksomhed forbi uanset om de stod eller sad. Der blev rocket og sunget med, og alle fik det de kom efter og mere til.

Derfor var det da også en glad restauratør, der efter en hektisk dag og aften, kunne gøre status over en succesoplevelse med masser af festglade mennesker.

“Jeg er rigtig glad og synes det har været en rigtig god aften, bedre end sidste år og med den samme fantastiske stemning. Vejret har også været med os, og det gør jo ikke tingene ringere”, sluttede Michael inden det gik videre med oprydningen kort før midnat.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Intim stemning og råhygge i Lanternens Gård' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER