Spirituspåvirket 15-årig ung mand anholdt

Spirituspåvirket 15-årig ung mand anholdt

3. juli 2012 - kl. 15:37 - af

Hvad laver en ung mand på 15 år på Ålborgvej i Syvsten kl. 03.00 natten til mandag, et tidspunkt hvor han burde ligge i sin seng og sove? Det syntes politiet var lidt mærkeligt, og derfor blev han rutinemæssig standset. Han havde åbenbart været til en glad aften, for han var spirituspåvirket, og blev derfor anholdt.

Fra Bering Ejendomme er der i løbet af weekenden blev fjernet aluminium og kobberkabel for et større beløb. Man er kommet ind ved at kravle over hegnet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spirituspåvirket 15-årig ung mand anholdt ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER