Havearkitekt afholder dag med fokus på roser

Havearkitekt afholder dag med fokus på roser

3. juli 2012 - kl. 5:20 - af

Invitation til alle rosenelskere!
Lørdag den 7. afholdes rosendag hos havearkitekt Merete Møller på gården ”Kyllingborg” i Karup. Dagens arrangement vil starte med konstituering af en nordjysk rosenkreds under Det Danske Rosenselskab. Herefter vil Birthe Lund Jensen og  Ernst Jensen fra Ribe, begge fra Rosenselskabet, holde foredrag og senere besvare spørgsmål om roser. Ernst Jensen er kendt bl.a. for sin bog Et liv med roser fra forlaget Klematis.

Rosenkreds Nordjylland har de sidste par år kørt på lavt blus, hvilket vi med dette arrangement vil starte på at gøre noget ved. Foruden Merete Møller vil lokalkredsen blive repræsenteret at Annette Lund Andersen fra Langholt, Vodskov og Annemarie Elisiussen fra Thorshøj, Østervrå. Annette, som netop er hjemkommet fra en rosenrejse i England, vil medbringe et bredt udvalg af egne smukke Austin roser.

Som afslutning på dagen vil man ved selvsyn kunne gå rundt i Meretes have og se på roser af forskellige typer som bl.a. albaroser, portlandroser, moschata rose, slyngroser og buskroser. Specielt er det, at den berømte albarose  `Maxima´  fra P.S. Krøyers maleri blomstrer netop nu.

Foredraget starter  kl. 14.00 på adressen:  Hestvangvej 5, Karup 9300 Sæby – tag klapstol og termokanden med. I tilfælde af regn sidder vi i hestestalden.

Der er fri entré.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Havearkitekt afholder dag med fokus på roser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER