Fodbold: De gamle drenge kan endnu

Fodbold: De gamle drenge kan endnu

3. juli 2012 - kl. 11:33 - af

Old boys-spillerne fra IF Skjold Sæby går på sommerferie som ubesejret og kan nyde sommerens grillfester med god samvittighed. Holdet indtager nemlig førstepladsen i old boys-rækken efter en serie flotte resultater.

Førstepladsen blev slået fast i forårets sidste spillerunde. Her var Skagen på besøg i Sæby, og selv om skagboerne stillede med et forstærket hold med flere jyllandsseriespillere, så lykkedes det Sæby at vinde topkampen med 3-2. Dermed går Sæby på sommerferie som en klar nummer et i old boys-rækken.

Sæby-holdet, som består af en række tidligere førsteholdsspillere i Skjold, er ikke bare gået gennem forårets 11 kampe uden nederlag. Holdet er også rækkens mest scorende med 57 mål, hvilket giver et snit på 5,1 mål pr. kamp. I den modsatte ende af banen har holdet også lukket færrest mål ind, da modstanderne kun har scoret otte gange mod Sæby-forsvaret, og i halvdelen af kampene har holdet slet ikke lukket mål ind.

Inden efterårets sidste syv kampe har Sæby et forspring ned til FfI på andenpladsen på tre point. Sæby indleder efteråret med lokalopgør den 8. august på udebane mod Understed.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodbold: De gamle drenge kan endnu ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER