Flere nordjyske banker ramt af netnedbrud

Flere nordjyske banker ramt af netnedbrud

3. juli 2012 - kl. 12:53 - af

Betalingssystemerne i flere netbutikker og banker er nede og har været det i over et døgn, det fortæller BT.

Nedbruddet betyder, at mange af indkøbene på nettet hos de ramte butikker ikke går igennem, og mange mindre pengeinstitutter har ligeledes haft problemer med netbank. Tirsdag morgen var der stadig problemer mange steder. Pengeinstitutternes netbank administreres af bankernes IT-leverandør SDC.

Det er DIBS Payment Services, som driver betalingssystemet. Der bliver arbejdet på højtryk, men man kan endnu ikke give en tidshorisont for, hvornår systemerne igen er oppe.

Herunder kan du se om din bank er blandt de ramte:

De danske banker, som bruger SDCs system, er BankNordik, Basisbank A/S, Boddum-Ydby Sparekasse, Borbjerg Sparekasse, Broager Sparekasse, Brørup Sparekasse, Den Jyske Sparekasse, Dragsholm Sparekasse, Dronninglund Sparekasse, Fanø Sparekasse, Fjordbank Mors, Flemløse Sparekasse, Folkesparekassen, Forbrugsforeningen, Frøs Herreds Sparekasse, Hals Sparekasse, Hunstrup-Østerild Sparekasse, Klim Sparekasse, Langå Sparekasse, Lån & Spar Bank, Middelfart Sparekasse, Refsnæs Sparekasse, Rise Spare- og Lånekasse, Rønde og Omegns Sparekasse, Spar Nord Bankaktieselskab, Spar Salling, Sparbank A/S, Sparekassen Balling, Sparekassen Bredebro, Sparekassen Den lille Bikube, Sparekassen Djursland, Sparekassen Faaborg, Sparekassen Farsø, Sparekassen for Nr. Nebel og Omegn, Sparekassen Himmerland A/S, Sparekassen Hobro, Sparekassen Hvetbo, Sparekassen i Skals, Sparekassen Kronjylland, Sparekassen Limfjorden, Sparekassen Lolland, Sparekassen Thy, Sparekassen Vendsyssel, Sparekassen Østjylland, Svendborg Sparekasse, Sønderhå-Hørsted Sparekasse, Vistoft Sparekasse og Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flere nordjyske banker ramt af netnedbrud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER