Bilist overså skiltevogn på motorvejen

Bilist overså skiltevogn på motorvejen

3. juli 2012 - kl. 12:28 - af

Tirsdag morgen måtte motorvej E45 mellem Sæby og Frederikshavn spærres efter et uheld. En mandlig bilist overså en skiltevogn, som han med høj fart kørte direkte ind i, og skubbede 30 meter, fortæller TV2Nord.

Ved uheldet, der skete kl. 8.33, blev manden fastklemt, og motorvejen var spærret i sydgående retning i omkring en halv time, mens der blev ryddet op, oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Vagn Nielsen.

Den mandlige bilist var alene i bilen, og blev kørt til Hjørring Sygehus, men han er tilsyneladende ikke kommet alvorligt til skade, og patruljen på stedet kunne tale med manden efter uheldet, fortæller vagtchefen.

Det er endnu uvist, hvordan han kunne overse den store skiltevogn, som var ved at blive sat op i forbindelse med noget asfaltarbejde.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' Bilist overså skiltevogn på motorvejen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER