Selvbetjeningsdage i Borgerservice om onsdagen

Selvbetjeningsdage i Borgerservice om onsdagen

29. juni 2012 - kl. 9:47 - af

Onsdag vil der fremover ikke være mulighed for personlig eller telefonisk betjening i Borgerservicecentrene i Skagen, Frederikshavn og Sæby, men der vil være mulighed for at få hjælp til digital selvbetjening.

De nye åbningstider bliver: Mandag – tirsdag kl. 10.00 – 15.00, torsdag kl. 10.00 – 17.00, fredag kl. 10.00 – 14.00 og onsdag åbent for digital selvbetjening mellem kl. 10.00 – 15.00. Her vil man kunne betjene sig selv på selvbetjenings PC´er på Borgertorvene ved Borgerservice, eller få hjælp til selvbetjening.
Alle hverdage kan du skrive sammen med (chatte med) Borgerservice i åbningstiden – også om onsdagen.

Borgerservice tilstræber at svare med det samme, og chatten giver god mulighed for svar på generelle spørgsmål – uden du behøver at møde personligt op.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Selvbetjeningsdage i Borgerservice om onsdagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER